Kunst Kopen

Galerie Het Hartenhuis is een bijzondere plek in Amerongen om kunst te beleven, ervaren, proeven en voelen. En je kunt er natuurlijk kunst kopen!

Het is de plek waar ik, Daniëlle Jaspers,  mijn schilderijen verkoop. 

Er vanuit gaande dat gelijk gestemden de weg naar deze galerie ook zullen vinden en hun creaties zullen toevoegen.

Mijn creaties zijn gemaakt vanuit intuitie en verbinding met het hart. De schilderijen ontstaan  vanuit verstilling, op muziek of vanuit dans.

Bel even als je langs wilt komen om zeker te weten of ik er ben. Momenteel heb ik nog geen vaste openingstijden maar ik ben heel flexibel en ontmoet je graag. Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Hartegroet, Daniëlle

06-53867953

Wat beweegt Daniëlle Jaspers als kunstenaar

In het schilderen herontdek ik de magie van en passie voor het leven. Ik word daarin gestimuleerd door muziek, dans, meditatie, stilte of ……. zo maar een gevoel dat ik midden in de nacht zelfs kan hebben. Eerst verbind ik me met mijn binnenwereld en dan breng ik wat ik ervaar naar buiten. Voor mij werkt dat heel bevrijdend. Geen woorden maar kleuren en vormen.  Spelend en ontdekkend aangebracht op doek, als een onderzoekend spelend kind. Soms wild en ongetemd, soms zacht en teder. 

Mijn schilderijen vertellen mijn verhaal, maar ook dat van jou. Ze gaan vaak over universele gevoelens en processen. Reflecteren op hetgeen ik heb gemaakt werkt spiegelend. Iedereen kijkt door een andere bril naar de wereld en dus ziet iedereen iets anders in mijn kunstwerken. Intuïtief schilderen ligt mij het meest. Wil je direct meer werk bekijken, klik dan op 1 van de gele buttons hier onderaan de pagina voor de site met mijn kunstwerken. 

ODE AAN DE AARDE

Momenteel is er veel gaande op aarde en maken wij met elkaar een grote sprong in het diepe van het niet weten en onzekerheid. We zien een een groeiende behoefte aan de natuur. Dat geldt ook voor mij. Dagelijks wandel ik met veel plezier met onze hond Gaudi en struin ik langs de rivier en in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit diepe dankbaarheid voor alles wat ze ons geeft en wie ze is, creëer ik sinds begin 2020 schilderijen waarmee ik een ode aan de aarde breng. Zij is onze grote moeder en draagt en voedt ons. Ik werk letterlijk met aarde uit diverse landen, van plekken die voor mij symbolische of emotionele waarde hebben. Zoals het strandzand van Castricum waar ik opgroeide of rode aarde die ik meebracht van een van mijn memorable reizen in Zuid Afrika. In mijn schilderijen ontstaat zo een bijzondere rijkdom aan structuur. Ik zie, voel, ruik en ervaar de aarde. Ik speel er mee en werk vanuit mijn spontaniteit, intuïtie en gevoel voor kleur, tot laag voor laag een nieuwe wereld ontstaat. 

IN OPDRACHT

Met aarde werk ik ook in opdracht. Met aarde die voor jou van betekenis is. Zo kun je me  aarde geven van een voor jou heilige plek, bijvoorbeeld je geboorteplek, je achtertuin, de plek waar jij 4 dagen op vision quest was of strandzand van je favoriete vakantieland.  Heb je interesse of ben je nieuwsgierig geworden, bel me dan voor een inspirerende afspraak in mijn galerie in Amerongen. Dat kan op elke dag van de week. 

schilderijen van Danielle Jaspers